20 Haziran 2012

Çıkın Oynayın!

Barcelona için de İspanyol Milli Takımı için de aynı şeyi düşünenler çok! Teknik adama ne gerek var. Soyunma odasına maçtan 5 dakika önce gel ve "çıkın oynayın kardeşim" de. Rakibe karşı bir taktik geliştirmiyorlar mı peki bu takımlar? Bu foto İspanyol Milli Takım kampından, Del Bosque'nin odasından. Rakipleri analiz ettikleri video arşivi ve raporlar. Ve hatta 2014 Dünya Kupası eleme grubu için ayrı bir dosya... Grup maçlarında İspanya'nın rakibi zaafları üzerine pek kafa patlattığını söyleyemeyiz. Yine ezberi oynadılar ve zorlandılar. Zaten Sartre demiş biz desek ne olur ki: "Futbolda her şey rakip takımın varlığıyla çetrefilleşir."

6 yorum:

varol döken dedi ki...

sartre hayatında topa mı dokunmuş-hikmet albayrak

Anıl dedi ki...

İrlanda'yı da Türkçe'de nasılsa öyle yazmış İspanyollar!

Adsız dedi ki...

dünyada futboldan anlamayan insanların sayısı anlayanların milyon katı olduğu için herkes herşeyi düşünebilir ve ne düşündüklerinin de hiçbir önemi olmaz.

Adsız dedi ki...

İspanyolcada da İrlanda diye yazılıyor.Hırvatları küçümsemişler baya iphone usb girişi :D

ersoy dedi ki...

Kasetleri bilmem de cd(dvd, blu-ray neyse artik)'ler bos gibi sanki. Elektronik marketten almislar almislar koymuslar :)

aLchemist2Na dedi ki...

Nedir bu Ispanyol sevginiz? Büyük takımlar arasında en berbat futbol oynayan takım. Tanrılaştırmayın böyle.Hayal kırıklığı olma yolunda gidiyor bu blog..