1 Kasım 2012

Four Four Two / Kasım 2012


FFT yine dopdolu bir içerikle huzurlarınızda. Süper Lig'te oynamış en iyi 100 futbolcu, Alex de Souza, çılgın derbi günü ve çok daha fazlası kasım sayısında...
Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi 100 yabancı oyuncusu
Gelmiş geçmiş en iyi yabancı oyuncular kimler? Türkiye'de bu soruyu sormak ve cevap aramak hiç kolay değil, çünkü verilecek cevap kimseyi tatmin etmez! Yine de FourFourTwo, bir metot belirledi, tüm oyuncuları puanladı ve Türkiye'nin en iyi 100 yabancısını listeledi. Aralara da röportajlar serpiştirdik. Hiç kolay olmadı!

Günahlarıyla sevaplarıyla Alex de Souza!
Çok yazıldı, çok çizildi. Her yaptığıyla, attığı tweetlerle olay oldu. Sonrasıysa malum... Tam sekiz sene önce başlayan bu hikâyenin sonunun böyle biteceğini kimse bilemezdi. En başından sonuna kadar unutulmayacak hikâyesiyle, bir devrin kapanışı Kasım sayısında!
Her yıldız futbolcu kötü ayrılmak zorunda mı?
Geçmişten bugüne baş karakterler değişse de kaçınılmaz son hep aynıydı. Son olarak Alex ve Quresma'yla tanık olduğumuz olaylara bir de geçmişin penceresinden baktık.
Unutulmaz Pazar!
Adana Demirspor-Adanaspor, Milan-Inter, Fenerbahçe-Beşiktaş, Barcelona-Real Madrid, Marsilya-PSG, Standard Liege-Anderlecht, Spartak Moskova-CSKA Moskova… Eminiz ki önceden planlanmış olsa bile böyle büyük maçları aynı güne getirmek neredeyse imkansız olurdu. Ama oldu ve FourFourTwo da unutulmayacak Pazar gününü hem de canlı canlı izleyerek mercek altına aldı.

Ayrıca; 
futbol dünyasının intikamları; Mustafa Aydın'ın hikâyesi; Rooney'nin en zor yılı; forma numaraları; Mersin İdman Yurdu; herkese Ibrahimovic posteri...

Hiç yorum yok: