19 Aralık 2012

Dört Efsane


RONALDO ve arkadaşları 
Danrlei, Dida, Cafú, Serginho, Réver, Junior Baiano, Roque Junior, Roberto Carlos, William, Lucas, Juninho Paulista, Zinho, Djalminha, Roger, Zico, Denilson, Ronaldo, Neymar, Leandro Damião, Bebeto, Cacá Ferrari, Romário, Edmundo, Paulinho.
TD: Carlos Alberto Parreira.
ZIDANE ve arkadaşları 
Vitor Baía, Juliano Belletti, Diego Cavalieri, Emerson, Fernando Hierro, Míchel Salgado, Fernando Couto, Juan Pablo Sorín, Paolo Montero, Carlos Gamarra, Hidetoshi Nakata, Zinédine Zidane, Deco, Santiago Solari, Fredrik Ljungberg, Juan Román Riquelme, Christian Karembeu, Alex de Souza, Pedro Pauleta, Sebastián Abreu, Hulk, Falcão, Mário Jardel.
TD: Luiz Felipe Scolari.

8 yorum:

Jules dedi ki...

Alex ve Zidane yanyana oynar mı?

Necdet dedi ki...

abi kusura bakma ama efsane dediğin adamın heykeli olur heykeli. Ronaldo'nun(Ronaldoların hası, babası, herşeyi)heykeli mi var. iki üç kupada üç beş gol attı diye hemen ilah mertebesine yükseltmeyelim arkadaşı:))

No More Virgilius dedi ki...

Zico'yu, Alex'i, El Fenomeno'yu anlıyorum ama Zidane'ın bu üçü arasında esamesi okunmaz. Zaten o da farkında olacak ki ayrı duruyor diğer üçünden.

raul #7 dedi ki...

abi galsgowdan bi arkadaşımın mesajını iletiyorum. bu maçın ne zaman ve hangi kanalda olacağını soruyor.bilgin varsa paylaşır mısın abi??

raul #7 dedi ki...

oynanmış bile, videosunu izledim

futbolkolik1 dedi ki...

efsane kavramı futbolda göreceli bi kavram

Okan dedi ki...

@ No More Virgilius ;

yaptığın yoruma sadece ;
'Materazzi detected' denir usta :)

Okan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.