20 Temmuz 2013

Futbol'a 20 Temmuz


CAS yolu, Şampiyonlar Ligi, Yönetimler, Transferler, Malouda, Jaja, Melo, Cardozo, Arda Turan 

4


".... Eşime dedim ki, ‘‘Sakın bana bir şey taşıtma. Biber getir falan yapma. Ben hiçbir akrabamla görüşmem. Senin de akrabaların benim evime gelmesin. Ben akrabaları sevmem, çünkü ben seçmedim. Ben seçtiğim insanla birlikte olurum’’. Bir gün eve geldim, baldız var, bacanak var. ‘‘Bunlar ne’’ dedim, ‘‘Eee, geldiler ne yapayım’’ dedi. ‘‘Eyvah, salatanın limonu yok, alır mısın’’ dedi. Ben de ‘‘Alırım’’ dedim. Evden çıktım, devre arasıydı. 15 gün Yalova'da termalde kaldım. Eve 15 gün sonra limonla döndüm. 38 senedir bak bir daha da başıma gelmedi. Benim bir oğlum var. Eğitimini bitirdi. Bana arkadaşlarım soruyordu, oğlun kaçta diye. Ben hayatımda sormadım ki. Okuyor işte. Böyle de yaşayan bir adamım. "

Kupaları versek onu bize verir misiniz?


Anims Tito


17 Temmuz 2013

Arrivederci Napoli


Edinson Cavani'nin 2012-2013 sezonunda attığı 37 gol.... Arrivederci Napoli 

16 Temmuz 2013

Atalanta'nın Tankı

Atalanta Curva Nord akıllı adamların yeri değil(!) İki eski otomobilin üstüne Brescia ve Roma yazmışlar... German Denis'in lakabı Tank. Onun şerefine kutlamalara tank getirmişler, otomobilleri eziyorlar. İnterliler, bu arkadaşların San Siro'da tribünden sahaya motosikletini atmışlardı...

Unutulmaz Anlar


Graffiti sanatçısı Harun Roon Işık’ın yönetmenliğini yaptığı ve önemli futbol olaylarının 5 farklı graffiti sanatçısı tarafından yorumlandığı 
‘‘Unutulmaz Anlar - Türk Futbol Tarihi‘‘ filmi











15 Temmuz 2013

1-8-1

1-8-1: nasıl diziliş ama ?
Olmaz deme..

Maradona, Juventus'a Gitseydi

"Eğer Juventus'a gitmiş olsaydım, daha uzun, daha sakin ve daha çok kupa kazandığım bir kariyerim oldu. Pişman değilim ama Juventus'a her zaman hayranlık ve saygı duydum."

Transferlerin Karanlık Yüzü

France Football'un yarın çıkacak olan sayısında kapak, transfer dünyasının karanlık yüzü. Bu dosyayı blogda aktaracağım.